+381 64 28 33 469balonmarket.rs@gmail.com08-20

Category archive: Galerija

Video zapisi

Video zapisi

Balon market je kompanija koja se bavi štampom, prodajom latex ili gumenih balona,folija balona kao i opreme za dekoraciju. Nudimo Vam… Kompletnu i kvalitetnu uslugu štampe na balonima, od pripreme do dostave na kućnu adresu. Dekoraciju balonima po želji,  besplatne konsultacije i obuku za rad sa opremom i balonima.  

Pahulje od balona

Pahulje od balona

Pahulje od balona se najčešće prave od modeling balona i malih lateh balona od 5″. Pahulje od balona mogu biti manje ili veće, “bogatije”  ili jednostavnije sve u zavisnosti koliki broj balona koristimo pri izradi iste.

Mreže napunjene balonima

Mreže napunjene  balonima

Ispustanje balona iz mreže je jako interesantno i veoma atraktivno jer u željenom momentu na dati prostor pada 500,1000, 1500, 2000… i više balona.Mreže punjene balonima se koriste u visokim halama, pozorištima i objektima koji imaju odgovarajuću visinu.Mreže se mogu koristiti za ispustanje balona koji su duvani običnim vazduhom ili duvanih helijum gasom.Ako su baloni…

Dekoracije plafona balonima

Dekoracije plafona balonima

Prilikom dekoracija plafona ili prostora iznad nas koristimo nekoliko detalja od balona. Lopte od balona, folija baloni, helijum baloni, pletenice od balona, xl baloni i slično su detalji koi se najčešće koriste u datoj dekoraciji.Ovi dekorativni elementi od balona se “kače” ili vezuju na plafon pomoću konca, trake, helijum gasa i slično.

Dekoracije link balonim

Dekoracije link balonim

Link baloni su baloni namenjeni za dekoraciju jer imaju mogućnos vezivanje sa dve strane. Idealni su za pokrivanje velikih površina balonima, oblaganjem stubova, pravljenje raznih oblika.Link baloni su baloni koji daju veliku kreativnu mogućnost svakom dekorateru.Kao i svi baloni i link baloni mogu biti raznih boja i veličina.

Figure od balona

Figure od balona

Od balona se mogu praviti razne figure i detalj. Postoje razna takmičenja gde se od balona prave prava umetička dela. Pri izradi takih dela koriste se sve vrste balona.U našoj galeriji ćemo prikazati par jednostavnih figura koje se najčešće koriste za dekoraciju rođendana svadbi krštenja i sl.

Dekoracija dvorana, hala, pozorišta…

Dekoracija dvorana, hala, pozorišta…

Balon dekoracije su veoma atraktivne prilikom otvaranja lokala, proslava godišnjica, političkih skupova..Velike, male hale, pozorišta ili dvorane možemo ukrasiti ili dekorisati na razne načine što možete videti u našoj galeriji. Prilikom dekoracije možemo koristiti sve vrste balona…standardne, link balone, modeling,folija baline, helijum balone…

Balon eksplozije-kiša od balona

Balon eksplozije-kiša od balona

Balon eksplozija, balon iznenađenja ili kiša balona je zajednički naziv za jedan veliki balon napunjen sa 100,200,300…malih balona. Balon eksploziju možemo probušiti “daljinski” ili ručmo “štapićem” i u tom momentu iz velikog balona ispadaju mali baloni.  Balon daljinski bušimo pomoću kapisle koja se aktivira pomoću baterije.Efekat balon eksplozije se često koristi na venčanjima,rođendanima,sajmovima i manjim…

Dekoracija dvorišta

Dekoracija dvorišta

Pored unutrašnje dekoracije takođe postoji i spoljna dekoracija ili dekoracija na otvorenom.Dekoracija na otvorenom prostoru je jako zahtevna zato što se mora voditi računa o vremenskim prilikama. Latex baloni ako su izliženi na suncu ili ako je jako toplo vrlo brzo sagore ili “pobele” od toplote i pucaju….Takođe i vetar pravi veliki problem…..

Helijum baloni-dekoracije

Helijum baloni-dekoracije

Gumeni ili latek baloni kao i folija baloni ako se naduvanju helijum gasom lete ili lebde više sati a u pojedinim slučajevima i više dana.Helijum baloni su veoma interesantni kao marketinški proizvod.Naročito se koristi prilikom otvaranja objekata, igara, manifestacija i sl. pustanjem u vazduh velikog broja balona.Helijum baloni imaju veliku primenu i u dekoraciji balonima.Folija…

Menu